Среща на побратимените Дамски Лайънс клубове от Пловдив и Република Турция

На 23.09.2014г. в гр. Ескишехир – Република Турция се състоя втората среща на двата побратимени клуба.Срещата се проведе в старата част на града в много тържествена обстановка. Дамите от Екскишехир бяха поканили представили на Лайънс клубовете от града / а те са 6 на брой/.

На срещата присъства председателя на зоната, паст дистрикт Управителя на 118-К, много гости. Президентите на двата клуба за 2014/2015 Лайънс година, разказаха пред присъстващите за дейността си и предстоящите събития. На видeостена дамите от клуб “KÖPRUBA?I” показаха живота на клуба от създаването му през 2008г. до настоящия момент.

Срещата премина в топла приятелска обстановка. Двата клуба си размениха символи на Л:айънс движението за клубовете и флагове на Дистрикт 130 и Дистрикт 118-К.

Президентът на клуб “KÖPRUBA?I госпожа Zeliha Arici връчи на всяка една от дамите от клуб „ЕВРИДИКА” сертификат за участие в международната Лайънс среща.

Събитието имаше широк отзвук и бе отразено в пресата на град Ексишехир.

За дамите от Лайънс клуб „ЕВРИДИКА” ще останат и незабравими спомените от посетените градове Анкара, Аванос, Коня, Истанбул и разбира се невероятната Кападокия.

Коментари (0)

Вашият коментар :