Дамите от ЛК Евридика изпратиха абитуренти от Дом `Олга Скобелева`

Въпреки че Лайънс 2014/2015 година е към своя край дамите от ЛК „Евридика” продължават активно своята дейност. „На добър път в живота” пожелаха те на четиримата абитуриенти от Дом „Олга Скобелева” в град Пловдив. В празнично украсения ресторант „Рицари” в града под тепетата да поздравят абитуриентите бяха дошли децата от дома, възпитатели, преподаватели, представители на община Пловдив и много гости. Присъстващите дами от клуба поздравиха абитуриентите, като на всеки един от тях бе дадена оределена сума от името на клуба.

Особено вълнуващ момент бе предаването шафетата на следващите абитуриенти от настоящите. Изнесена бе богата музикална програма от музикалната група при дома в която активно участие взеха и две от абитуриентките.

На 1 юни дамите от клуба откликнаха на поканата на ръководството на Дом „Олга Скобелева” за откриването на „Дом от семеен тип” на улица „Етна” 5. Това е третият дом града ни от семеен тип, в който децата ще живеят в среда близка до семейната и за които ние участвахме активно за обзавеждането им. За този дом ние дадохме 4000 лева от клуба, за да бъде осъществено обзавеждането на кухните за дома. Средствата бяха събрани от нашето парти по случай 15 годишнината от създаването на клуба през месец ноември 2014 година. Това бе и нашата кауза.

По стар български обичай на децата, които ще живеят в тази добре обзаведена къща бе поднесена пита, изработена от сръчните ръце на нашата Лайънс приятелка Таня Сизова и им бе подарена кошница със здравец с пожелания да бъдат здрави да се чувстват добре в този прекрасен дом, изграждането и обзавеждането на който бе дело на много хора с добри сърца. За нашият клуб бе огромно удовлетворение изписваното на благодарствената табела, че за неговото реализиране е допринесъл и ЛК „ЕВРИДИКА”

 

 

Коментари (0)

Вашият коментар :