Тържествена сбирка на ЛК Евридика по предаване мандата на новото клубно ръководство

Традиция стана за втора поредна година на Еньовден – българския народен празник , честващ се на 24 юни да се връчва мандата на новото клубно ръководство на ЛК „Евридика”- Пловдив. Тази година тържествената последна сбирка за 2014/2015 по покана на нашата Лайънс приятелка Аракси Капрелиян се проведе на нейната вила, кацнала живописно над родопското село Храбриново. Домът на любезната ни домакиня бе украсен с венци от билки, както е по традиция, а дамите от клуба се окичиха с венци за здраве и благополучие.

Тържествената сбирка започна по традиция с химна на Лайънс движението. Президентът на клуба в кратко резюме направи отчет на постигнатото. Независимо, че не бяхме отличени с награда като клуб за 2014 / 2015г., ние смятаме че има с какво да се похвалим. Клубът не е търсил медийни изяви , независимо че малко клубове могат да похвалят с болшнство на членовете си, участващи в мероприятията на клуба. Отчетено бе че има още какво да се желае в нашата дейност, но тези задачи ще залегнат в работата на новото клубно ръководство. Независимо че в Лайънс движението тази годината имаше известна доза кофликтни ситуации, клубът запази своята цялост и сплотеност - а какво сме ние като клуб президентът на клуба отъждестви в прочетеното стихотворение на Недялко Йорданов – „Песен за доброто”.

 

Пенка Пановска

Коментари (1)

  •   
    Дарко

    Пенке, Пенке - овците са си овци - Независимо че в Лайънс движението тази годината имаше известна доза кофликтни ситуации, клубът запази своята цялост и сплотеност. А сега плащайте на (П.овечеМ.ангизи) още по 100лв. за да има какво да харчи.

Вашият коментар :