„ С Лайънс в сърцето” – тимбилдинг на дамите от ЛК Евридика Пловдив

С много идеи, отлично настроение и енергия дамите от ЛК Евридика организирахме тимбилдинг под мотото - С Лайънс в сърцето. По маршрут от Пловдив през Русе, до Румъния и обратно осъществихме една много богата и емоционална програма.

 

От 15 октомври до 18 октомври 2015 год., символите и идеите на Лайънс бяха водещи на цялата ни група от 14 дами.

 

На 15 октомври проведохме работна среща с дамите от ЛК Сексагинта Приста – Русе, на която споделихме опит в организацията на благотворителни мероприятия и набелязахме бъдещите акции, в които можем да се подкрепим.

 

Популяризирахме Лайънс не само в България, но и в Румъния, като плаката на клуба със Знака на Лайънс разпънахме пред парламента в Букурещ, Замъка Пелеш в Синая в Брашов и на други места и забележителности, които разгледахме в Румъния.

 

Уточнихме, начина по който да отбележим Деня на диабета, 1 ноември – Деня на будителите, Есенното благотворително парти на ЛК Евридика и др. мероприятия.

 

Акцент в нашата работа през ЛГ 2015/2016 ще бъде инициативата „Достоен живот за децата“, като основно ще помагаме на децата от помощно училище „Стефан Караджа”.

 

Приключихме нашето пътуване още по-сплотени, вдъхновени и окрилени от нови идеи, да сбъдваме личното мото на Мелвин Джоунс –създателя на Лайънс движението – „Вие не можете да стигнете много далеч, докато не започнете да правите нещо за някой друг”

Коментари (2)

  •   
    Светослав Иванов

    Браво момичета! Винаги сте били готини и красиви.Продължавайте все така.Попътен вятър! от ЛК София Свети Иван Рилски

  •   
    Пламена Георгиева

    Благодаря ви от сърце, Дами! И особени благодарности на Деяна Стаматова! Обичам ви!<3 <3 <3 Pami G.

Вашият коментар :